11 C
Днепр
Суббота, 20 апреля, 2024
spot_img

Последние новости

ДБР затримало прикордонника, що налагодив механізм ввозу контрабандного тютюну в Україну з Румунії

Держбюро розслідувань затримало прикордонника, який за 1 тис. євро допомогав провозити контрабандний тютюн в Україну з Румунії. 

“Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Хмельницькому, затримали військовослужбовця відділу прикордонної служби „Красноїльськ“ Чернівецького прикордонного загону за одержання неправомірної вигоди… За попередньою інформацією, прикордонник налагодив механізм переміщення через державний кордон України поза митним та прикордонним контролем тютюнових виробів із Румунії за фінансову винагороду”, — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що 26 лютого слідчі ДБР затримали військовослужбовця під час одержання чергової неправомірної вигоди у розмірі 1 тис. євро в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

“Наразі тривають першочергові слідчі дії та обшуки. Вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру та обрання відносно нього запобіжного заходу і відсторонення від посади”, — додали правоохоронці.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

Джерело: УНН

Latest Posts

spot_imgspot_img

Актуально

Подписаться

Будьте в курсе всех последних новостей, предложений и специальных объявлений.