11 C
Днепр
Суббота, 20 апреля, 2024
spot_img

Последние новости

На Дніпропетровщині чоловік створював та продавав дитячу порнографію

До створення протиправного контенту фігурант залучив малолітню жительку міста Кам’янське. Наразі чоловіку вже оголошено про підозру.

Йому загрожує до 15-ти років ув‘язнення. Працівники кіберполіції в Дніпропетровській області спільно зі слідчими поліції Дніпропетровщини, ювенальними поліцейськими під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури, викрили 59-річного чоловіка у створенні протиправного контенту.

Кіберполіція встановила, що фігурант займався створенням дитячої порнографії. Надалі розповсюджував контент в мережі Інтернет за допомогою файлообмінників та спеціалізованих форумів. За це він отримував грошову винагороду.

У ході досудового розслідування встановлено, що до створення протиправного контенту чоловік залучив малолітню жительку міста Кам’янське. Фігурант з метою постійної взаємодії з дітьми працевлаштовувався на посади, функціональні обов’язки яких передбачають безпосередній контакт та роботу з дітьми.

Зловмисник раніше не судимий, в поле зору правоохоронців не потрапляв. Кіберполіція провела обшуки за місцями мешкання та роботи чоловіка. За результатами вилучено комп’ютерну техніку, роутери, флешносії, жорсткі диски, мобільні телефони, сім-картки, банківські картки та чорнові записи.

Триває досудове розслідування кримінального провадження за ч. 4 ст. 301 (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) та ч. 4 ст. 152 (Зґвалтування) Кримінального кодексу України. Наразі чоловіку оголошено про підозру та затримано в порядку ст. 208 КПК України. Йому загрожує до 15 років ув‘язнення.

Джерело: Офіційний сайт Національної поліції

Latest Posts

spot_imgspot_img

Актуально

Подписаться

Будьте в курсе всех последних новостей, предложений и специальных объявлений.