11 C
Днепр
Пятница, 26 апреля, 2024
spot_img

Последние новости

На Житомирщині рятувальники ДСНС врятували на річці двох дітей, які на човні не могли самостійно потрапити на берег

16 лютого о 16:21 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що необхідна допомога рятувальників по вилученню човна з середини річки до берега, в якому знаходилися двоє дітей. 

Подія сталася на р. Случ в смт Миропіль Романівського району. По прибуттю до місця виклику з’ясувалося, що на відстані 20 м від берега знаходиться дерев’яний човен, в якому перебувають двоє хлопчиків 2008 та 2011 років народження. Сам плавзасіб посеред річки уперся в кригу і не рухався. Аби підібратися ближче до дітей рятувальники поклали від берега і до невеличкого острівця на річці триколінну драбину. Після чого один із них тримав драбину, а інший по драбині потрапив на острівець. 

Вже звідти рятувальник докинув один кінець мотузки дітям, а інший – працівникам поліції, які знаходилися на другому березі. Таким чином останні змогли підтягнути човен до берега та дістати з нього хлопчаків. Діти не намочилися, але змерзли, тому правоохоронці викликали медиків, які госпіталізували їх до місцевої лікарні на обстеження.

Джерело: ДСНС України

Latest Posts

spot_imgspot_img

Актуально

Подписаться

Будьте в курсе всех последних новостей, предложений и специальных объявлений.