11 C
Днепр
Вторник, 23 апреля, 2024
spot_img

Последние новости

Пожежа у готелі на Закарпатті: жінка отруїлася чадним газом, постояльців евакуювали

На Закарпатті сталася пожежа у підсобному приміщенні готелю. Рятувальники евакуювали 37 постояльців та врятували жінку, яка отруїлася чадним газом і знепритомніла. 

Повідомляється, що вранці 24 лютого трапилася пожежа в одному з готелів, розташованому в селі Сусково Свалявського району.

«Загорання виникло в підсобному приміщенні на другому поверсі. Персонал готелю помітив дим і негайно почав будити постояльців. На місце події виїхали два відділення вогнеборців 9-ї державної пожежно-рятувальної частини з міста Свалява. Насамперед вони продовжили евакуацію персоналу та гостей готелю. Загалом на вулицю вивели 37 людей. Одна жінка залишалася зачиненою в номері, розташованому близько до осередку пожежі. Тож рятувальникам довелося вибити двері в приміщення й винести непритомну відпочивальницю на свіже повітря. Виявилося, що вона отруїлася чадним газом», — йдеться у повідомленні.

Вказано, що лікарі екстреної медичної допомоги привели її до тями й транспортували до реанімаційного відділення Свалявської центральної районної лікарні.

«Бійці ДСНС о 07:25 локалізували загорання, завадивши поширенню вогню через дерев’яні конструкції на горище. Повна ліквідація пожежі тривала до 07:35. Полум’я встигло знищити бойлер, камін, вхідні двері та майно», — повідомили у пресслужбі.

Зазначається, що причину виникнення вогню та суму завданих збитків встановлюють правоохоронні органи.

Джерело: УНН

Latest Posts

spot_imgspot_img

Актуально

Подписаться

Будьте в курсе всех последних новостей, предложений и специальных объявлений.