11 C
Днепр
Среда, 24 апреля, 2024
spot_img

Последние новости

У Києві поліцейські затримали чоловіка за крадіжку 300 000 гривень із банківського сейфу

Шляхом віджиму вхідних дверей  зловмисник проник в середину приміщення та викрав гроші. Затриманому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Подія сталася на вулиці Євгена Коновальця, що у Печерському районі столиці. В одному із відділень банку спрацювала сигналізація, куди негайно виїхали працівники охоронної фірми та правоохоронці. 

Правоохоронці оглянули місце події, переглянули відео з камер спостереження та встановили, що невідомий шляхом віджиму вхідних дверей проник в офіс, звідки викрала із сейфу понад 300 000 гривень. Камери зафіксували чоловіка,  а працівники поліції у результаті комплексу оперативно-розшукових заходів затримали зловмисника. Ним виявився 48-річний  уродженець Донеччини. 

Під час санкціонованого обшуку за місцем мешкання фігуранта правоохоронці виявили та вилучили викрадені грошові кошти. За даним фактом слідчим відділом Печерського управління розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Фігуранту загрожує до восьми років позбавлення волі. 

Джерело: Нацполіція України

Latest Posts

spot_imgspot_img

Актуально

Подписаться

Будьте в курсе всех последних новостей, предложений и специальных объявлений.